Wydawnictwo Burda wspiera Fundację!

Wydawca magazynu „Claudia Extra – Możesz Wszystko” zdecydował się zostać partnerem Fundacji Konrada Gacy „dlaczego?” i przekazywać na jej rzecz 1 zł ze sprzedaży każdego egzemplarza tej wyjątkowej gazety.

12936643_1089762054424694_2769763754949337671_n
Burda International, skupia m.in. takie tytuły jak: „Claudia”, „Elle”, „InStyle”, „Samo zdrowie” czy „Dobre Rady”. Na początku kwietnia nakładem wydawnictwa ukazał się także pilotażowy numer magazynu „Claudia Extra – Możesz Wszystko”, którego redaktorem naczelnym został Konrad Gaca.

Ta niezwykła gazeta to blisko sto stron z poradami z zakresu żywienia, zdrowia, suplementacji, motywacji, aktywności fizycznej oraz urody. Zawiera skondensowaną dawkę wiedzy o Mądrym Odchudzaniu i o zdrowiu w ogóle, ale nie brakuje w niej także tematów life styl’owych oraz „żywych ludzi”, ukazanych m.in. dzięki wywiadom.

– Zawarłem tutaj pigułkę mojej wiedzy i doświadczenia, dzięki którym od dawna efektywnie robię to, co kocham, czyli staram się pomagać tysiącom ludzi – mówi o magazynie Konrad Gaca.

IMG_20160405_133120

Zakup gazety „Claudia Extra – Możesz Wszystko” to zatem dobra inwestycja dla każdego, kto szuka rzetelnej wiedzy o zdrowym stylu życia oraz inspirujących historii, dodających sił do pracy nad zdrowiem, formą i sylwetką. To także dobry uczynek, bo każdy sprzedany egzemplarz oznacza finansowe wsparcie dla Fundacji.

Zachęcamy zatem do sięgania po magazyn i dziękujemy wszystkim, którzy już to zrobili! Zwłaszcza że od tego, ilu odbiorców znajdzie kwietniowe, pilotażowe wydanie, zależy emisja kolejnych numerów gazety.