Reprezentacja Polski – dla MAXA! [VIDEO]

Reprezentacja Polski w piłce nożnej przygotowuje się do euro2016 i już za kilka dni zagra swój pierwszy mecz we Francji. Piłkarze doskonale wiedzą, że hart ducha i walka do samego końca mogą przynieść zwycięstwo. Determinacji i wiary w sukces nie brakuje także Maxowi, podopiecznemu fundacji, dlatego polska drużyna wsparła chłopca, rozpoczynając wyjątkową akcję żonglerki!

W czasie treningów przed rozgrywkami, polska reprezentacja postanowiła wesprzeć akcję: „Na Maxa Dla Maxa!”. Właśnie powstał film, w którym piłkarze odbijają piłkę, zachęcając do pomocy Maxowi i dają początek ogólnopolskiej akcji wsparcia Maxia, który walczy o życie i zdrowie.

„Zagrajmy Na Maxa dla Maxa” ma polegać na przekazywaniu/odbiciu piłki podczas kilkusekundowego filmiku i nominowanie trzech kolejnych osób do wykonania zadania. Efektem będzie długi zmontowany spot umieszczony w Internecie. Dodatkowym atutem będzie fakt, że dopiero po zmontowaniu materiałów video w jedno dzieło, uczestnik akcji dowie się, kto podał mu piłkę! Może to być właśnie Robert Lewandowski czy Jakub Błaszczykowski.

Wesprzeć akcję można również poprzez umieszczenia na swoim profilu społecznościowym zdjęcia z kartką: „#NaMaxaDlaMaxa” tak jak uczynili to już między innymi: komentatorzy sportowi euro2016, Tomasz Iwan, Szymon Majewski, Antoni Królikowski, Dawid Woliński, Joanna Przetakiewicz, Apoloniusz Tajner i inni.

Poznaj historię Maxa Świerkowskiego i pomóż w jego uratowaniu.

REGULAMIN AKCJI

NAJDŁUŻSZA ŻONGLERKA ŚWIATA

1. Żongluj piłką 2-3 razy wypowiadając słowa: „Na Maxa Dla Maxa”
  2. Podaj ją w swoją prawą stronę
  3. Stań przed kamerą i powiedz, kogo nominujesz (3 osoby)
  4. Wstaw na swój profil społecznościowy jako post publiczny z hashtagiem #NaMaxaDlaMaxa
  5. Wpłać piątaka (5 zł) na dedykowane konto akcji NaMaxaDlaMaxa
    (celem akcji jest uzbieranie 1 500 000 zł potrzebnych na leczenie chłopca)
    Tytuł przelewu: Na MAXA dla MAXA!
    Numer konta: 53 1050 1953 1000 0090 3090 3596
    Wpłaty zagraniczne: PL53 1050 1953 1000 0090 3090 3596 (swift code: INGBPLPW)
  6. Umieszczając film na swoim profilu z ww. hashtagiem, wyrażasz zgodę na przetwarzanie swojego wizerunku w dalszych działaniach związanych z ww. akcją. W przypadku niewyrażenia zgody na przetwarzanie swojego wizerunku w dalszych działaniach związanych z akcją należy o tym mailowo poinformować Fundację Konrada Gacy „dlaczego?”.
    e-mail: info@fundacja.konradgaca.pl