Mamy 500 000 zł. Jeszcze tylko 1 mln i uratujemy życie

W tym tygodniu w naszej zbiórce Na Maxa dla Maxa przekroczyliśmy kwotę 500 000 złotych. To praca i pomoc wielu zaangażowanych osób, ale przede wszystkim ogromna siła i chęć życia rocznego Maxia. Przed nami dwa miesiące intensywnych działań, których finał, głęboko w to wierzymy, zakończy się w szpitalu w Dallas na terenie USA.

Dziś suma na koncie dedykowanym naszemu podopiecznemu przekroczyła 500 000 złotych. Oznacza to, że jesteśmy na pierwszym z trzech etapów drogi do zdobycia potrzebnych środków: 1 500 000 złotych. To ogromna kwota, która jest możliwa do zebrania tylko dzięki Wam.

Miejsce, w którym się teraz znajdujemy, to zasługa ludzi o dobrych sercach, którzy bezinteresownie wspierają Maxa, jego Rodziców oraz pomagają w działaniach fundacji. Zaangażowanie i troska, których nasz podopieczny doświadcza każdego dnia, doprowadziła do bardzo ważnego momentu.

Wszystkim Darczyńcom dziękujemy. Na MAXA! I całym sercem prosimy o to, by walczyć z nami dalej.

Max Świerkowski

Max dzięki Wam wraca do domu

Nasz Maxio po wielu miesiącach ciężkiej walki i trudnych przejściach w szpitalach ma wrócić do domu rodzinnego. W końcu będzie z rodzicami i bratem bliźniakiem – Alexem. Wreszcie zaśnie we własnym łóżeczku i będzie mógł się cieszyć stałą obecnością bliskich. To wielkie wydarzenie w życiu chłopca i ogromna radość dla jego rodziców. Za kilka dni będzie czekał na operację, która uratuje mu życie w domu pełnym miłości.

Bardzo dziękujemy za każdą chwilę, w której Max dzięki Wam mógł poczuć się lepiej. Pamiętajcie – dalej gramy w drużynie Maxa.
Musimy pamiętać, że wielki finał jest dopiero przed nami.
Wierzymy, że będzie szczęśliwy.
Przypominamy, jak możecie uratować Maxowi życie.

#dom #namaxadlamaxa #dobrewiadomości #zrodzinąnajlepiej #miłość #wsparcie