Pomaganie szybkie, kreatywne, sportowe – co wybierasz? Mamy dla Ciebie kilka propozycji #namaxadlaMaxa

Pomaganie jest trendy. Można pomagać na szybko, pomóc kreatywnie, sportowo, dając przykład  – i bez względu na to, jaką formę wybierzesz, każda pomoc zawsze realnie zmienia czyjeś życie. A tego, kto pomaga, inspiruje i napędza. Dlatego chcemy, byś od dziś był częścią wielkiego zadania: uratowania chłopca, którego jedynym marzeniem jest to, by żyć. Nie przestawaj czytać! Mamy dla Ciebie kilka propozycji.

Jeśli nie znasz jeszcze historii naszego podopiecznego, Maxa Świerkowskiego, to zachęcamy Cię, żebyś zajrzał tutaj. Max to niezwykły chłopiec, którego organizm każdego dnia walczy o życie. I od którego codziennie uczymy się, jak doceniać każdy dzień. Odkąd go pierwszy raz zobaczyliśmy, wiedzieliśmy, że musimy zrobić wszystko, by przeżył i wyzdrowiał. A to wszystko nazywa się 1 500 000 zł i kilka operacji w klinice w Stanach Zjednoczonych. Jak możesz nam pomóc?

Działaj już teraz!

Włącz się do akcji Na Maxa Dla Maxa teraz. Nie czekaj, nie będzie lepszego momentu. Twoje zaangażowanie może uratować życie dziecka. Teraz konkrety: jak można pomagać?

1. Szybko: wpłacić jakąkolwiek kwotę na podany numer konta z dopiskiem „Na maxa dla Maxa” –> tutaj. I już. Naprawdę liczy się każda złotówka.
  2. Kreatywnie i sportowo: Najdłuższa Żonglerka Świata
    Zagraj jak Mateusz Janicki, nagraj filmik, wrzuć na swój profil na Facebooku i nominuj swoich znajomych do żonglerki Na maxa dla Maxa!

Polscy piłkarze już to zrobili!

3.  Dając dobry przykład: Foto #namaxadlamaxa
Zrób sobie zdjęcie z hashtagiem #namaxadlamaxa i wstaw na swój profil społecznościowy na facebooku lub instagramie. Pokaż swoim znajomym, że warto pomagać, bez względu na to, gdzie jesteś i co robisz. Liczy się każda złotówka i każdy gest. W opisie zdjęcia wrzuć hashtag „namaxadlamaxa” i adres strony: www.dlamaxa.pl.

pomagamy MAXOWI

4. Bezkosztowo, robiąc codzienne zakupy: fanimani.pl

Robiąc zakupy w internecie poprzez portal FANIMANI również możesz wesprzeć Maxa. Część kwoty z Twojego zamówienia zostanie przekazana na konto naszego podopiecznego. Za zamówienie zapłacisz tyle co zwykle, a dodatkowo wesprzesz akcję Na Maxa Dla Maxa.

5. Mówiąc o nas: plakaty

Możesz pobrać plakat o akcji Na Maxa Dla Maxa z naszej strony i powiesić go w swoim sklepie osiedlowym, na tablicy ogłoszeń w pracy, na uczelni, w bloku. Im więcej osób pozna historię chłopca, który ze wszystkich sił marzy o tym, by złapać mamę za rękę i w zdrowiu, z uśmiechem, podziwiać świat – tym lepiej.

Pomóż nam uratować tego małego Wojownika. Pomóż na maxa dla Maxa i podeślij nam zdjęcie swoich działań na info@fundacja.konradgaca.pl. Liczymy na Ciebie!

#namaxadlamaxa #wspieramy #fundacja #żonglerka #instagram #facebook