The Color Run dla Maxa

Już 10 września na Błoniach Stadionu Narodowego w Warszawie najbardziej kolorowi zawodnicy na świecie pokonają najszczęśliwsze 5 kilometrów dla naszego podopiecznego, Maxia Świerkowskiego. Organizatorzy The Color Run zapewniają, że to świetna zabawa, a szczytny cel, jaki jej przyświeca w tym roku, dodaje wydarzeniu wyjątkowości!

W tym roku The Color Run podczas warszawskiej edycji postanowiło wesprzeć naszego małego wojownika w walce o zdrowie. Już 10 września razem ze swoją rodziną i znajomymi możecie pokonać kolorowe 5 kilometrów dla Maxia!

the color run na maxa

Idea wydarzenia jest prosta – celebruje zdrowie, szczęście i indywidualność. Nieważne jest, czy dystans pokonamy biegając, czy idąc całą trasę. Nie liczy się, które miejsce zajmiemy. Znaczenia nie ma też nasz wiek! Natomiast linia mety nie oznacza końca zabawy. Po przebyciu całego dystansu uczestnicy dołączają do kolorowej imprezy, gdzie posłuchają muzyki, zatańczą oraz przede wszystkim – podzielą się swoją radością, energią i pozytywnym nastawieniem z resztą uczestników. A dodatkowo – wesprą Maxa w walce o życie.

Brzmi zachęcająco?

Spieszcie się, bo zostało już niewiele biletów! Nie zapomnijcie o zabraniu złotówki dla Maxia. Na miejscu będą czekali na Was nasi wolontariusze z puszkami. Poznacie ich po MAXYmalnie niebieskich koszulkach.

Bilety na wydarzenie możecie kupić tutaj.

Widzimy się na starcie! <3

#namaxadlamaxa #thecolorrun #happiest5k #pomagamy