Wspomnienia Na Maxa!

Termin operacji Maxia zbliża się wielkimi krokami, dlatego nasza fundacja razem z pomocą załogi ShootCapsule zdecydowała się na podjęcie niezwykłej misji zwanej „Operacją Dallas”. Sprawa jest poważna, bo to podróż, której nie można powtórzyć.

Czym jest ShootCapsule? To firma zajmująca się stworzeniem niezwykłej kapsuły czasu. Dlaczego niezwykłej? Nie dość, że cyfrowej, to jeszcze przeznaczonej do umieszczenia na księżycu! Nasza fundacja łączy z nimi siły i udowodni, że porażka nie wchodzi w grę. Nie tym razem.

Choroba Maxa, którego zapewne już zdążyliście poznać, jest bardzo ciężkim przeciwnikiem. To właśnie dlatego w akcję #WspomnieniaNaMaxa został zaangażowany nawet kosmos.

Nieprawdopodobne? A jednak możliwe, również dzięki Wam!

Mamy dla Was misję, w której musicie wziąć udział. Każdy członek załogi, który umieści w kapsule czasu swoje wspomnienia, przybliży biały samolot do celu, którym jest operacja w Dallas. Ostateczny termin to 28 września i jego odwołanie nie wchodzi w grę. To właśnie ta misja zapewni naszemu Superbohaterowi szansę na normalne życie w towarzystwie swojego ukochanego braciszka. Wszystko leży w Waszych rękach!

Co należy zrobić? Wystarczą tylko 4 kroki:

1. Wybierz swoje wspomnienia.
  2. Zapłać za swoją przestrzeń w cyfrowej kapsule.
  3. Wyślij je na księżyc.
  4. Pobierz unikalny certyfikat, potwierdzający Twój udział w akcji #WspomnieniaNaMaxa

Pliki możecie przesyłać za pośrednictwem strony: https://www.shootcapsule.com/pl/max. Schemat dodawania plików jest niezwykle prosty, a satysfakcja z pomocy dziecku niezmierzona.

Cały dochód uzyskany przez ShootCapsule zostanie przekazany na leczenie Maxia. Im więcej swoich wspaniałych wspomnień wyślecie do kapsuły czasu, tym więcej podarujecie ich Maxowi.

Pamiętajcie, że dobro zawsze wraca. Każda pojedyncza złotówka ma niesamowitą moc, która może zapewnić Maxiowi długie i szczęśliwe życie. Od Ciebie zależy, jak ta historia się skończy.

#namaxadlamaxa #wspomnienianamaxa #shootcapsule #operationdallas #mission