Kolorowo na Maxa

10 września już za nami, a razem z tą datą przeminęło The Color Run, które w tym roku postanowiło wesprzeć Maxia. Każdy uczestnik miał możliwość pokonania najszczęśliwszych 5 kilometrów w towarzystwie rodziny i znajomych. Pogoda nam dopisała, uśmiech nie schodził z twarzy uczestników, a co najważniejsze, zebraliśmy dodatkowe środki dla naszego Wojownika.

Rodzice i brat Maxa w trakcie The Color Run

Minęło już kilka dni od najbardziej kolorowego biegu w Polsce, który pozwolił nam wszystkim naładować się pozytywną energią. Organizatorzy The Color Run zadbali o niesamowitą atmosferę, która pomogła naszym wolontariuszom zebrać dla Maxia dodatkowe środki na jego operacje, leczenie i rehabilitację. Byli z nami również rodzice Maxia i jego brat bliźniak, Alex, którzy dodatkowo motywowali zespół do działania! Był też Tęczysław i ponad 10 tysięcy uśmiechniętych uczestników w różnym wieku!

Gacowicze na Maxa!

Jesteśmy wdzięczni Organizatorom za możliwość uczestnictwa w tak wspaniałym wydarzeniu, a naszym wytrwałym wolontariuszom za uśmiech i działanie w pocie czoła NA MAXA DLA MAXA! Jesteście wielcy <3

#NaMaxaDlaMaxa #thecolorrun #happiest5k #pomagamy #wolontariusze #fundacja