Dobre wiadomości prosto z Dallas

Max dzięki lekarzom i doskonałej opiece medycznej w Dallas postawił kolejne kroki w kierunku poprawy swojego zdrowia. Kilka dni temu wygrał wielką bitwę i przeszedł szereg zabiegów, które zakończyły się sukcesem!

Jak już zapewne wiecie, nasz dzielny Maxio 21 września w towarzystwie wspierających go rodziców, pani doktor Anety Górskiej–Kot i ulubionego misia wyleciał do Stanów Zjednoczonych. Podróż minęła szybko i bez żadnych komplikacji.

Jesteśmy w stałym kontakcie z rodzicami, którzy relacjonują nam cały pobyt ich synka w szpitalu. To dzięki Wam Max ma doskonałą opiekę i mógł już przejść sześć zabiegów, m.in. operację rekonstrukcji czaszki, usunięcie Wady Chiariego, zmniejszenia wystającej kości ogonowej czy ułożenie jelit. Jak widać, Max to dzielny wojownik pokonujący nawet najtrudniejsze przeszkody! To wszystko dzięki Waszej pomocy!

Maxia odwiedzają różni goście, którzy równie mocno trzymają za niego kciuki. Ostatnio w przeddzień Cotton Bowl Classic do sali Maxa zawitała drużyna Futbolu Amerykańskiego PVAMU Panthers Football.

W szybkiej regeneracji Maxowi pomagają lekarze, którzy oprócz wykonanych zabiegów poświęcają mu czas również po operacjach. Wspierają rodziców ciepłym słowem i profesjonalną opieką. Ale najważniejsze – mówią, że są zadowoleni z wyników!

Otrzymaliśmy od rodziców chłopca wspaniałą wiadomość – Max został już wypisany ze szpitala! Teraz zbiera siły na dalszą walkę!

Pamiętajcie – Max bardzo Wam dziękuje za pomoc i ciągle czeka na Wasze wsparcie!

#namaxadlamaxa #dallas #wsparcie #family #togetherwecandomore