Świąteczna zbiórka prezentów!

Kochani! Jak już zapewne wiecie nasza Fundacja oprócz wsparcia dzieci z zespołami wad wrodzonych chce pomagać również dzieciom z Domów Pomocy Społecznej, dla których każdy drobny gest jest powodem do uśmiechu. Aby go wywołać rozpoczynamy zbiórkę prezentów!

Zbliżają się święta Bożego Narodzenia, a z nimi czas radości i rodzinnej atmosfery. To moment, kiedy myślimy o bliskich i chcemy sprawić im radość – naszą obecnością, wspólnie spędzonym czasem, drobnym upominkiem.
Chcemy, aby ten przyjemny świąteczny czas mogły poczuć również dzieci z Domów Pomocy Społecznej. Zachęcamy Was wszystkich do włączenia się w naszą inicjatywę! Sprawmy, aby na ustach tych maluchów pojawił się radosny uśmiech! Jak możecie pomóc?

Organizujemy zbiórkę prezentów dla podopiecznych Domów Pomocy Społecznej św. Rocha w Poznaniu oraz w Bobolicach. Każdy z Was będzie mógł przynieść dary do ośrodków GACA CENTRUM oraz GACA Fit HOTEL.

Wspólnie pomóżmy dzieciom!

Jeśli razem z nami chcecie sprawić, aby dzieci poczuły świąteczną atmosferę, do GACA CENTRUM, do którego jest Wam najbliżej możecie przynieść: zabawki interaktywne, farby do malowania palcami, plastelinę, kolorowe papiery, pluszaki, płyty CD z piosenkami dla dzieci. Prezenty te przekażemy bezpośrednio przed świętami do dwóch Domów Pomocy Społecznej. Na bieżąco będziemy Was informować o statusie zbiórki, a zdjęcia z wręczenia podarunków umieścimy na fan page’u Fundacji: https://www.facebook.com/fundacja.konradgaca/?ref=ts&fref=ts

Liczymy na Wasze wsparcie! Niech dzieci uśmiechną się w te święta!