Świąteczna Zbiórka Prezentów – dziękujemy!

Świąteczna zbiórka prezentów dla dzieci z Domu Pomocy Społecznej św. Rocha w Poznaniu oraz Domu Pomocy Społecznej w Bobolicach prowadzonego przez Siostry Pallotynki dobiegła końca. Gacowicze, czyli pacjenci GACA SYSTEM, po raz kolejny udowodnili, że mają wielkie serca! Dziękujemy za wsparcie, hojność i udział w naszej akcji. Dzięki Wam w święta na twarzach dzieci zagości uśmiech.

W poniedziałek zespół poznańskiego GACA CENTRUM przekazał podarunki podopiecznym Domu Pomocy Społecznej św. Rocha w Poznaniu, w którym przebywa sześćdziesięcioro wychowanków. Dzięki ich zaangażowaniu prezentów było tak dużo, że wypełniły cały samochód. Pluszaki, puzzle, kolorowanki, zabawki, książeczki, gry planszowe – to upominki, które znajdą się w świątecznych paczkach.

Zobacz galerię zdjęć z przekazania prezentów.

– Dzieci były bardzo szczęśliwe, rozpromienione i było widać radość w ich oczach. Choć niektóre z nich na początku były trochę nieufne, szybko się do nas przekonały i razem bawiliśmy się zabawkami. Widok ich uśmiechniętych twarzy sprawił nam ogromną radość – mówi Marek Kwiatkowski, manager GACA CENTRUM POZNAŃ.

Już dziś prezenty trafią do dzieci z Domu Pomocy Społecznej w Bobolicach prowadzonego przez Siostry Pallotynki. Dzięki Waszej hojności w tym roku pod choinką będzie kolorowo i bardzo radośnie.

Dziękujemy za wsparcie i udział w naszej akcji! To dzięki Wam – pacjentom GACA SYSTEM – na twarzy każdego dziecka pojawi się uśmiech.